Verzending


Via PostNL:

PostNL garandeert dat 96% van de post de volgende dag (behalve op zon- en feestdagen) bezorgd wordt. Alle documenten, met of zonder lintje of lijst, worden als BRIEFPOST in een stevige bordrug enveloppe zonder logo en reclame verzonden. Indien meer dan 2 documenten met lijst besteld worden, dan wordt uw bestelling als pakketje en aangetekend verzonden. We verzenden alleen op werkdagen, op en vanaf de dag zoals op de homepage aangegeven.

Via email als PDF bestand:

In plaats van via de post, kunnen we het document ook voor u inscannen en via de mail als PDF bestand verzenden. Dit dan voor 16:30 uur op de verzenddatum zoals op homepage en bestelpagina aangegeven en natuurlijk zonder lintje en lijst.

Rechtstreekse verzending naar jarige, huwelijkspaar, etc.:

We verzenden ook rechtstreeks naar jarige, het huwelijkspaar, etc., op een datum die u wilt. U kunt dit bij afronding van uw bestelling, bij "ander bezorgadres" opgeven. We plakken in dit geval een cadeaustickertje met "Hartelijk Gefeliciteerd" op de bordrug enveloppe.
Let op: bij deze service niet meer dan één document tegelijk bestellen, want we sturen één bestelling naar één adres, op de datum die u opgeeft.

Voor bedrijven of instellingen:

Indien u 1x per maand, kwartaal of jaar gegevens aanlevert voor meer dan 6 documenten, kunnen wij namens uw bedrijf/instelling rechtstreeks naar jarige, bruidspaar, pasgeborene, cliënt of relatie een document versturen. Ook toevoeging van uw logo is dan mogelijk.